Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:
 

nebo Vytvořit nový účet

  Zapomenuté heslo?



Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 Hlasů - 4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kód rádia
Autor Zpráva
ATOL Offline
JFcz-Používá

Příspěvků: 188
Připojen(a): 26-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #1
kód rádia
Když mně teď opravovali starter, tak odpojili baterku a nyní po mně rádio vyžaduje kód. Ten ale nikde nemám. Nevíte, jestli je kód nějaký univerzální, nebo jak to odkódovat?

JKU 2.8 CRD Rubicon, WK 3.0 CRD
MB S-Klasse 320 CDI 4 Matic, MB C-Klasse 320 CDI 4 Matic
08-04-2018 05:28 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
standa.t Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 16 311
Připojen(a): 27-11-2011
Přidat uživateli hodnocení 142
Příspěvek: #2
RE: kód rádia
tak musíš vyndat radio, opsat ze štítku nějaký cifry a požádat značkovej servis o kod, nebo ho nechat někde odkodovat
V Plzni ve VSP to dělali po telefonu, nebo mejlem zadarmo, někde už je tu na to vlákno, hledej...

byli jsme a budem
...
...jdu svou vlastní cestou a k tomu mi dopomáhej... ...třeba JEEP ...

www.ttuning.cz
08-04-2018 05:41 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
ATOL Offline
JFcz-Používá

Příspěvků: 188
Připojen(a): 26-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #3
RE: kód rádia
O.K. děkuji...

JKU 2.8 CRD Rubicon, WK 3.0 CRD
MB S-Klasse 320 CDI 4 Matic, MB C-Klasse 320 CDI 4 Matic
08-04-2018 06:18 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
palo-cherokee Online
JFcz-Používá247

Příspěvků: 1 202
Připojen(a): 31-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 62
Příspěvek: #4
RE: kód rádia
pokial mas originalne radio tak vo WK aj JK si to po opatovnom zapnuti si kod nacita same z CCN

http://www.jeepparts.sk http://www.spinsro.sk
08-04-2018 06:46 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
standa.t Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 16 311
Připojen(a): 27-11-2011
Přidat uživateli hodnocení 142
Příspěvek: #5
RE: kód rádia
(08-04-2018 05:41 PM)standa.t napsal(a):  tak musíš vyndat radio, opsat ze štítku nějaký cifry a požádat značkovej servis o kod, nebo ho nechat někde odkodovat
V Plzni ve VSP to dělali po telefonu, nebo mejlem zadarmo, někde už je tu na to vlákno, hledej...

možná kecam, nevším jsem si, že se jedná o WK...

byli jsme a budem
...
...jdu svou vlastní cestou a k tomu mi dopomáhej... ...třeba JEEP ...

www.ttuning.cz
08-04-2018 06:55 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
ATOL Offline
JFcz-Používá

Příspěvků: 188
Připojen(a): 26-01-2012
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #6
RE: kód rádia
(08-04-2018 06:46 PM)palo-cherokee napsal(a):  pokial mas originalne radio tak vo WK aj JK si to po opatovnom zapnuti si kod nacita same z CCN
tak to nepomohlo....
zítra ho vytáhnu a zkusím to přes ten web....

JKU 2.8 CRD Rubicon, WK 3.0 CRD
MB S-Klasse 320 CDI 4 Matic, MB C-Klasse 320 CDI 4 Matic
08-04-2018 07:18 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
KaCzaba Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 7 957
Připojen(a): 13-12-2011
Přidat uživateli hodnocení 45
Příspěvek: #7
RE: kód rádia
Original pro chrysler nebo to co bylo s autem z vyroby? Mam na KJ prohozeny mezi sebou oem radia. A to jedno vim ze Pakosta kupoval u profelda z jineho auta. A u obou musim zadat pin. U XK to same. Ale tam mam na predface mygig radio pres locpick. Tam to nejspis dela toto.
a co pamatuji tak u WJ to taky proste chtelo svuj kod a basta. Nebo je na to Palo nejaka finta? S postupem pri zapnuti?

Odesláno z Mate9 pomocí Tapatalk

KJ 3.7 ST silver, 2" lift, Magnaflow, AT3
KJ 3.7 ST black, stock
XK HEMI 2006, 2"lift,Dynomax, MyGig+locpick, AEV Pintler, Superchips, AT3
08-04-2018 08:32 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
KaCzaba Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 7 957
Připojen(a): 13-12-2011
Přidat uživateli hodnocení 45
Příspěvek: #8
RE: kód rádia
Jinak vesmes to maj ty radia napsany na sobe uz od nejakeho majitele co to taky resil. Na 4 oem radiich to tak u nas doma bylo :-D

Odesláno z Mate9 pomocí Tapatalk

KJ 3.7 ST silver, 2" lift, Magnaflow, AT3
KJ 3.7 ST black, stock
XK HEMI 2006, 2"lift,Dynomax, MyGig+locpick, AEV Pintler, Superchips, AT3
08-04-2018 08:33 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
rammstein Offline
Víc čtu, než píšu

Příspěvků: 307
Připojen(a): 29-08-2016
Přidat uživateli hodnocení 1
Příspěvek: #9
RE: kód rádia
Já měl originál rádio s navi venku několikrát a kód po mě nikdy nechtělo. A to mi tam hodný předchozí majitel nechal i štítek Smíšek.
08-04-2018 08:49 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
norba Offline
Používa furt...

Příspěvků: 168
Připojen(a): 07-04-2015
Přidat uživateli hodnocení 12
Příspěvek: #10
RE: kód rádia
100x odpojíš baterku a kód nechce. Odpojíš 101x a už to bez kódu nepôjde. Treba odfotiť zadný štítok, plus VIN auta a v Jeepe ti ten PIN dajú.


Přiložené soubory Miniatury
   

Jeep Commander CRD Limited
10-04-2018 08:23 AM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 




Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)