Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:

nebo Vytvořit nový účet

Zapomenuté heslo?

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jeep grand cherokee WG 2,7. vysoke otacky
Autor Zpráva
krestan Offline
JFcz-O'mladina

Připojen(a): 01-12-2018
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #21
RE: jeep grand cherokee WG 2,7. vysoke otacky
zdravim vas pani. trochu oživujem temu: mam tu auto na servis s tým že:ma slaby vykon, auto dymy , pokial je studene na cierno napriklad aj na semaforoch pri zaradenom D a stani na brzde, aj ked je ohriaty, pri akceleracii.

vytiahol som sanie, vycistil, odstranil a zablendoval vyrive klapky, zablendoval venturiho trubicu, nahodil s5 a odstavil EGR. dymenie zmyzlo a vykon sa viacmenej navratil. otazkou ale je, ze:

ked sa motor zohreje, pri pridani plynu v P alebo N drzi otacky okolo 1400-1500. po zaradeni D alebo R otacky klesnu.

na motore su nove: vstreky, turbo, regulator tlaku paliva, cidlo teploty nasavaneho vzduchu, maf, aktuator plynu, solenoid turba. skontrolovane hadice, jak do turba tak k a z IC. cidlo teploty baterky-ok, bateria nova. vobec neviem co to moze byt

ets e jeden problem ktoremu som sa nevenoval je, ze vraj mu zateká prevodovy olej do zastrcky prevodovky.. objednal som novu, original, tak potom vymenim. netusim ale, ci to moze mat suvis..

19-11-2023 06:57 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
jarda V Offline
JFcz-PoužíváČasto

Připojen(a): 13-09-2022
Příspěvek: #22
hele, tu zástrčku jsem taky měnil, ale s tímhle to asi nemá souvislost. Zástrčka hlásí chybu převodovky.
Nicméně s tím nízkým výkonem bych taky rád pohnul. Auto je líný a žere. Moc nenajezdím, takže mě to nijak nezruinuje, ale sere mě to.
20-11-2023 01:12 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
krestan Offline
JFcz-O'mladina

Příspěvek: #23
ako som uz napisal, vykon je s5. s tou zastrčkou a prevodovkou budu este problemy.. ako som mu trochu nakladal, vypisalo mi chybu P220A id14 co by mali byt senzory vstupnej a vystupnej rychlosti prevodovky. + majitel mi oznamil, ze mu tam vraj mechanik ked menil tu zastrcku, zlomil nejaku skrutku.
20-11-2023 05:05 PM
jarda V Offline
JFcz-PoužíváČasto

Připojen(a): 13-09-2022
Příspěvek: #24
jo je tam šroub uprostřed tý zástrčky. Tuším asi šestihran 9ka.

Jestli ho ten kokot ukroutil, tak ti nezávidím. Bez něj nevyndáš vnitřek zástrčky a vlastně ani nevyměníš řídící desku v automatu. Na druhou stranu jestli tě čeký výměna řídící desky, tak bych to neřešil a vyndal konektor a až budeš sundavat víko, tak zástrčku rozštípat ( s citem), protože na řídící desce je ten držák zástrčky a vnitřek stejně budeš kupovat.

kupoval jsem to tady:
https://jeepz.cz/filtry/622-opravn%C3%A1...p-nag.html

https://jeepz.cz/elektrika-a-osvetleni/1...-jeep.html
21-11-2023 09:21 AM
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro jarda V za tento příspěvek:
Jarda K
krestan Offline
JFcz-O'mladina

Příspěvek: #25
tak zajtra spravim na tych novych strekoch kapilarny test.. inak dost tam jebe prevodovke, a ja ani netusim preco..

23-11-2023 05:40 PM
krestan Offline
JFcz-O'mladina

Příspěvek: #26
kapilarny test ok... tak uz neviem. ale... chybove hlasky na prevodovke.. dneska som odjazdil asi 20 km , a potom som siel merat olej v prevodovke.. pri 80 stupnoch bol olej na minime ! tak som objednal celu sadu komplet a ide sa na vymenu.. mimochodom ma niekto skusenosti s olejom Vaico ???        
24-11-2023 06:02 PM
Odpovědět 

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)