Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:

nebo Vytvořit nový účet

Zapomenuté heslo?

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cherokee xj na palubovke svieti security
Autor Zpráva
Majo Krilek Offline
JFcz-NOváček

Připojen(a): 08-08-2023
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #1
Cherokee xj na palubovke svieti security
Zdravim páni, viete mi poradiť prosim Vas? Na cherokee xj 2001 2,5td mi na prístrojovej svieti/preklikáva kontrolka security. Čo to prosím Vás môže byt? Nemá niekto s tým skúsenosť? VáhavečekVáhavečekZákeřníček
08-08-2023 08:46 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
kolis Offline
brňák

Připojen(a): 04-01-2019
Přidat uživateli hodnocení 18
Příspěvek: #2
RE: Cherokee xj na palubovke svieti security
Ahoj Majo, odpoved presnou neznam, ale co jsem tak zbezne zkoukl internety po zadani neco jako "jeep xj security light flashing", tak se zminuje spatny kontakt klice-zapalovani, takze asi alarm nevi, zda ten klic tam je nebo ne. Dale taky se to objevuje po tom, co nekdo neco z dotcenych komponent vymenil (a pripadne nenaparoval) - jakoze klic, to zapalovani, pripadne dalsi souvisejici komponenty. Tobe auto normalne zamcit jde a normalne s nim jezdis, jen to blika obcas za jizdy?

Jeep WK dizl vocpoda, OME lift 2", UCA: JBA offroad, 31" BFG T/A KO2, CAD4x4+PavelP HD skidplate + 3,25T shackles bitch!
http://jeep.jecool.net/ ::: http://jeep.jecool.net/parts/parts.htm ::: http://jeep.jecool.net/chleba/
09-08-2023 03:22 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Jakub Duda XJ Offline
JFcz-Používá

Připojen(a): 03-07-2016
Přidat uživateli hodnocení 1
Příspěvek: #3
Hele mám stejnou věc, xj 4,0 1998 vojenská verze, takže žádné immo. Normálně to jezdí, startuje, odemyká i zamyká a taky mi svítí nápis security.
Depresníček Chehták asi vydlábnu žárovku Smíšek

Xjčko předface 4,0H.O, manuál ax15, navijáky, pevnosťáky, 37x14,5 kolečka a cca 8"
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09-08-2023 04:15 PM od Jakub Duda XJ.)
09-08-2023 04:15 PM
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro Jakub Duda XJ za tento příspěvek:
mik
quad Offline
JFcz-PoužíváČasto

Připojen(a): 01-12-2011
Přidat uživateli hodnocení 5
Příspěvek: #4
XJ - problikávání kontrolek, padání budíků, sundal bych ty dva kryty pod volantem a prostříknul konektory.
09-08-2023 04:58 PM
Majo Krilek Offline
JFcz-NOváček

Příspěvek: #5
(09-08-2023 03:22 PM)kolis napsal(a):  Ahoj Majo, odpoved presnou neznam, ale co jsem tak zbezne zkoukl internety po zadani neco jako "jeep xj security light flashing", tak se zminuje spatny kontakt klice-zapalovani, takze asi alarm nevi, zda ten klic tam je nebo ne. Dale taky se to objevuje po tom, co nekdo neco z dotcenych komponent vymenil (a pripadne nenaparoval) - jakoze klic, to zapalovani, pripadne dalsi souvisejici komponenty. Tobe auto normalne zamcit jde a normalne s nim jezdis, jen to blika obcas za jizdy?

Pozdravujem, vsetko normalne ide aj štartuje len to za jazdy blika
09-08-2023 06:23 PM
Majo Krilek Offline
JFcz-NOváček

Příspěvek: #6
(09-08-2023 04:58 PM)quad napsal(a):  XJ - problikávání kontrolek, padání budíků, sundal bych ty dva kryty pod volantem a prostříknul konektory.

To som skusal ako prve, nepomohlo
09-08-2023 06:25 PM
Odpovědět 

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)