Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:

nebo Vytvořit nový účet

Zapomenuté heslo?

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LED autožárovky
Autor Zpráva
martiniano Offline
JFcz-PoužíváČasto

Připojen(a): 29-06-2017
Přidat uživateli hodnocení 5
Příspěvek: #431
RE: LED autožárovky
(03-02-2022 02:40 PM)dafa napsal(a):  Ahoj,

nemuzu tu nikde najit stejny dotaz, tak pisu sem. Koupil jsem si LED zarovky na JEEP WK/WH 2006 H11. Mam s nimi zvlastni problem. Svitej sice super, ale kdyz vypnu klicek, tak porad sviti. Sice tak 10% intenzitou, ale proste se nevypnou. Vypada to na nejaky kontrolni proud v dratech ke svetlum nebo neco podobneho. To samozrejme strilim od boku. Zkousel jsem pockat, jestli se v nich treba nevybije po chvili nejaky kondik, ale nic. Dve cigara a porad svitily. Tak jsem je zase vymontoval a chci je vratit. Nicmene nevim, jestli jine se nebudou chovat stejne. Jestli je to problem Jeep nebo LED. Normalni zarovky, co tam mam, se tak nechovaji.

Diky.

D.

to je normální, ke všem ledkám, které nahrazují klasické žárovky, je dobré zařadit paralelně rezistor, právě aby neprosvěcovaly a palubní počítač nehlásil poruchu na žárovce. U našich náklaďáku to dělám pořád, když nekoupím led lampy už s integrovaným odporem, jinak to dělá pěknej bordel.
Na wk mám vepředu dvojbarevné LED obrysky (obryska bílá, blinkr oranžový) a bez toho odporu třeba blinkr bliká hodně rychle.
Nekteré ledky uvnitř auta mi taky lehce prosvěcují, ale jen dokud nezamču, pak zhasnou, tak ty neřeším.
Takže je to normální, nic nereklamuj, jen je třeba zvednout celkový odběr v obvodu

05 WK HEMI - daily Láskovník
08 WH SRT - summer weekends only
97 XJ diesel - OFF
98 ZJ diesel - stock
04-02-2022 07:18 AM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro martiniano za tento příspěvek:
dafa
Pavel M Offline
425 příspěvků na Jeep-clubu :-)

Připojen(a): 07-03-2012
Přidat uživateli hodnocení 5
Příspěvek: #432
H11 mám v předních taky a bez zátěžových odporů to nešlo

Jeep Commander 3.0 CRD Overland, 2007, 2"lift - prodáno
ale na USA jsem nezanevřel: Dodge Durango 5,7HEMI Mrkálek
04-02-2022 11:53 AM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro Pavel M za tento příspěvek:
dafa
dafa Offline
JFcz-NOváček

Připojen(a): 16-10-2015
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #433
Ahoj, diky za reakce. Kde sezenu ten zatezovy odpor (treba GM?) a jake ma mit parametry? Nemate nekde schema jak to pak zapojit k tem zarovkam?

Diky

D.
03-03-2022 01:04 PM
dafa Offline
JFcz-NOváček

Připojen(a): 16-10-2015
Přidat uživateli hodnocení 0
Příspěvek: #434
(03-03-2022 01:04 PM)dafa napsal(a):  Ahoj, diky za reakce. Kde sezenu ten zatezovy odpor (treba GM?) a jake ma mit parametry? Nemate nekde schema jak to pak zapojit k tem zarovkam?

Diky

D.
Aha, tak jsem to asi nasel. Je to uz i s patici, takze zapojeni jednoduche..

https://www.autodilyjimo.cz/superlight-p...12v-p22596

D.
03-03-2022 01:07 PM
Odpovědět 

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)