Vytvořit nový účet
x

Přihlašte se:

Uživatelské jméno:

Heslo:
 

nebo Vytvořit nový účet

  Zapomenuté heslo?



Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Náhrada rádia RAQ
Autor Zpráva
pepaZJ Offline
JFcz-Off-ZJ

Příspěvků: 129
Připojen(a): 17-03-2016
Přidat uživateli hodnocení 2
Příspěvek: #31
RE: Náhrada rádia RAQ
Testnul jsem ji dneska po cestě z práce a funguje v pohodě, nezaskrtnul sis ,,s provozem'' ? K tomu online být musí.

WH 4,7V8 / ZJ 5,2V8
Forester 2,0i / Frontera 3,2V6-ex
01-06-2021 02:29 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro pepaZJ za tento příspěvek:
PavelP
PavelP Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 2 874
Připojen(a): 17-09-2013
Přidat uživateli hodnocení 11
Příspěvek: #32
RE: Náhrada rádia RAQ
(01-06-2021 02:29 PM)pepaZJ napsal(a):  Testnul jsem ji dneska po cestě z práce a funguje v pohodě, nezaskrtnul sis ,,s provozem'' ? K tomu online být musí.

děkuji za info , asi ano s provozem , vyzkouším ale zase na druhé straně zapnout hot spot na mobilu není problemo akorát nevím kolik to sežere dat

Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 H.O. Overland Gaz LPG
BMW E 39 540 iA 4,4 V8 210 kW
Vosum hrnců je vosum hrnců,objem ničím nenahradíš JazykoPlaz
Fiat Ducato 120 Multijeet 2,3D
01-06-2021 04:28 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Harley Offline
Pražák

Příspěvků: 24 709
Připojen(a): 25-11-2011
Přidat uživateli hodnocení 61
Příspěvek: #33
RE: Náhrada rádia RAQ
No buď musíš mít navigaci komplet offlinovou,i pro naplánování trasy a nebo ,jako mapy.cz,který jsou offline pro sledování mapy ale pro naplánování potřebují být online.Stejně tak pro sledování provozu. A aby mapy.cz fungovaly offline,tak mapy musíš mít stažený.
Jestli v přístroji není předinstalovaná od výrobce nějaká offline navigace,tak sis koupil variantu bez ní.Musíš si jí tak dokoupit a nebo stáhnout nějakou,co funguje komplet offline i pro zadávání trasy.
A nebo ten hotspot. Když chci navigovat na rádiu podle mapy.cz,tak si taky zapínám hotspot.

07 Jeep Wrangler JK Unlimited X 3,8 V6-automat-2,5" lift-33" BFG A/T, 4.88, Selec Trac, AEV hood,Flowmaster50. 1J4GA39117L105111

http://www.profiperform.cz
https://www.facebook.com/profiperformpraha/

https://www.nova434.cz
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01-06-2021 08:31 PM od Harley.)
01-06-2021 08:29 PM
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
[-] Následující 1 uživatel vyslovil/li Poděkování pro Harley za tento příspěvek:
PavelP
PavelP Offline
JFcz-Používá247

Příspěvků: 2 874
Připojen(a): 17-09-2013
Přidat uživateli hodnocení 11
Příspěvek: #34
RE: Náhrada rádia RAQ
(01-06-2021 08:29 PM)Harley napsal(a):  No buď musíš mít navigaci komplet offlinovou,i pro naplánování trasy a nebo ,jako mapy.cz,který jsou offline pro sledování mapy ale pro naplánování potřebují být online.Stejně tak pro sledování provozu. A aby mapy.cz fungovaly offline,tak mapy musíš mít stažený.
Jestli v přístroji není předinstalovaná od výrobce nějaká offline navigace,tak sis koupil variantu bez ní.Musíš si jí tak dokoupit a nebo stáhnout nějakou,co funguje komplet offline i pro zadávání trasy.
A nebo ten hotspot. Když chci navigovat na rádiu podle mapy.cz,tak si taky zapínám hotspot.

ahoj a díky . No já zapnout hotspot nemám problém a už jsem ty obě apky tak nějak vychytal ale objevuji zas něco nového takže zkouším . ta kecka na Mapy.cz je fakt otravná i když ji mohu vypnout.Lepší kecka je na google mapy ta zase moc nekecá ale zadupe si když si zvolíš jinou trasu a pak ji přepočítá ale je to věc názoru a co se komu líbí. Celkem ty obě aplikace jsou teda dost přesný a to se mě líbí PalecNahoru
A vůbec nakonec jsem spokojený že jsem to rádio rozchodil k mému požadavku. A to je telefon a navi . Rádio si skoro nepouštím a video taky nepotřebuji.

Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 H.O. Overland Gaz LPG
BMW E 39 540 iA 4,4 V8 210 kW
Vosum hrnců je vosum hrnců,objem ničím nenahradíš JazykoPlaz
Fiat Ducato 120 Multijeet 2,3D
01-06-2021 10:43 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Pavel M Offline
425 příspěvků na Jeep-clubu :-)

Příspěvků: 1 339
Připojen(a): 07-03-2012
Přidat uživateli hodnocení 5
Příspěvek: #35
RE: Náhrada rádia RAQ
......
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02-06-2021 06:47 PM od Pavel M.)
02-06-2021 06:44 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Pavel M Offline
425 příspěvků na Jeep-clubu :-)

Příspěvků: 1 339
Připojen(a): 07-03-2012
Přidat uživateli hodnocení 5
Příspěvek: #36
RE: Náhrada rádia RAQ
Tyhle dvě věci (navi a HF) na tomhle rádiu fungují naprosto luxusně.
Taky video z flešky (mám na ní asi 100 videoklipů) a couvací kamera, příp. příjem písniček z mobilu přes Bluetooth 1+.
Co se týká navigace Mapy.cz, nějak nemůžu přijít na to, jak u té paní zesílit hlasitost při zachování hlasitostí rádia.
Kdybyste na to přišli, dejte vědět
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02-06-2021 06:46 PM od Pavel M.)
02-06-2021 06:45 PM
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Přidej Poděkování Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 




Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)